“De Oude Zustertuin” is een Speel- en dierenpark in Bodegraven.  Het is 7 dagen per week geopend van 9.00-17.00 uur. In de zomermaanden is het park tot 20.30 uur open.

 U kunt van alles vinden in “De Oude Zustertuin”, er is voor ieder wat wils. Er zijn verschillende diersoorten te bekijken, van pony tot konijn, van kip tot geit. Er is een groot voetbalveld, er zijn speeltoestellen voor de allerkleinsten en een klimtoestel voor wat oudere kinderen.  Er is veel groen, er staan veel bomen, u kunt er op een bankje heerlijk genieten van de natuur.

 Op “De Oude Zustertuin” is een beheerder werkzaam, een dierenverzorger en een grote groep vrijwilligers.  Als vrijwilliger zijn er verschillende ‘functies’ te bekleden.  Er zijn bestuursleden, dierenverzorgers, terrein- en groenverzorgers, klusvrijwilligers en activiteitenvrijwilligers. We hebben altijd mensen nodig die ons team willen komen versterken.

Momenteel hebben we de volgende ‘vacatures’:

-Zaterdagbegeleider

We zoeken volwassenen die 1 keer per 4-5 weken een voerdienst willen begeleiden. Kinderen komen helpen om te voeren en te vegen. Start 9 uur, tussen 10 en half 11 is het zeker klaar. Uw taak is de kinderen aansturen en overzicht houden.

 

-Onderhouder dierenweides

We zoeken iemand die de dierenweides netjes wil houden. Dat houdt in; pleintjes vegen, gras en onkruid tussen tegels vandaan halen. Mest uit de weide halen, Vuil uit de weides halen. 1 keer per week een dagdeel komen is voldoende, meer mag uiteraard ook.

 

-Gastvrouw / gastheer doordeweekse middagen ±13.30-17.00 uur

Als gastvrouw / gastheer houdt u de gebouwen open, zodat bezoekers de dieren in de gebouwen kunnen zien, naar het toilet kunnen en handen kunnen wassen etc. U bent aanspreekpunt voor bezoekers en houdt toezicht. Frequentie en middag in overleg (bv. 1 keer per week of per 2 weken of per maand).

 

-Begeleider kinderfeestjes woensdagmiddagen 13.00-17.00 uur

Als begeleider kinderfeestjes helpt u mee met thema-kinderfeestjes. Er worden onder andere spelletjes gedaan, er wordt verkleed en geschminkt en lekkers gegeten en gedronken. De feestjes vinden niet elke week plaats, dit hangt van de vraag af. De partijtjes vinden plaats in mei-oktober.

 

-Activiteitenbegeleider

Als activiteitenbegeleider helpt u mee met activiteiten organiseren en begeleiden. Er vinden ongeveer 6 grote activiteiten per jaar op woensdag- en zaterdagmiddagen plaats. Denk aan creatieve / recreatieve en educatieve activiteiten. Deze laatste willen we uit gaan breiden.

 

Heeft u vragen? Wilt u zich aanmelden? Bel of mail Mariëlle Spijker

06-14594959

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 www.zustertuin.nl